dimarts, 15 de maig del 2018

LET'S CLEAN UP EUROPE 2018 - Turó de l'Enric

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Un moviment europeu

En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa; el seu objectiu és animar i arribar al màxim nombre possible de ciutadans europeus. La Jornada de neteja europea o Clean-Up Day europeu se celebrarà de l'11 al 13 de maig de 2018.
Els participants del “Lets Clean Up Europe!”, que col-laboren en mantenir net el seu entorn, poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi.
L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent.
Durant aquest any s'han registrat 270 accions de neteja organitzades els espais naturals del territori català des del mes de maig fins a juny. Nosaltres hem estat una d'aquestes accions.
Els i les alumnes de 4t ens hem organitzat per col·laborar al manteniment i neteja del Turó de l'Enric i El Torrent de la Font. Hem dut a terme l'acció el dijous 10 de maig pel matí, després hem quantificat i separat els residus segons els seu tipus.
Televisió de Badalona es va interessar per la nostra acció. Ho podeu veure al minut 11 d'aquest informatiu:
https://cdn2.xiptv.cat/vod/media/videos/tvbadalona/001/030/303/mp4/1030303_INFOMIGDIA_20180510ok.mp4?1526280745
Si voleu veure més fotos cliqueu aquest enllaç:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada