dimecres, 8 de juny del 2016

5 de juny - Dia Internacional del Medi Ambient 2016

Amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient 2016 (5 de juny) la Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat (Xes-BDN) amb la col·laboració de la Regidoria de Sostenibilitat i Medi Ambient hem organitzat un acte conjunt a l’Edifici del Viver.
El títol de l’acte, que s’ha celebrat el 6 de juny, ha estat: “Els nostres desitjos arriben lluny”.
Tots els alumnes de l’escola havien escrit en un paper un desig que tenia a veure amb la sostenibilitat i també un compromís per part seva. Aquests desitjos es van posar en quatre capses de cartró. Cada nivell va escollir dos del seus compromisos i es van escriure en uns trossos de cartolina que imitaven unes fulles d’arbre.
A aquesta celebració hem dut les nostres capses plenes de desitjos i compromisos i les fulles escrites. Totes les escoles verdes les hem dipositades al costat d’un arbre que s’havia col·locat a la sala gran de l’edifici i hi hem penjat les fulles. Durant l’acte tots els representats de les escoles han llegit alguns d’aquests compromisos sostenibles i el regidor, Sr Àlex Mañas, ens ha donat resposta. Cliqueu aquí per veure alguna de les fotos.


Si voleu veure l’arbre i l’exposició de dibuixos finalistes i guanyadors del concurs pel logo de Xes-BDN. Aquí teniu l’horari:

Del 6 al 17 de juny: Edifici  El  Viver
Plaça Assemblea de Catalunya, 9-12
De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30h
Dijous de 16h a 18h
Del 20 de juny al 3 de juliol: Escola del mar de Badalona
Rambla, 37
De dilluns a divendres de 11h a 14:30
Diumenges de 18h a 20h

També us recomanem aquest petit vídeo del World Environment Day 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=F0b-NDimkT8

1 comentari:

  1. Por si fuera interesante para ese Centro, profesores o alumnos, tengo publicado plantararboles.blogspot.com y yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com
    El primero es un manual sencillo para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles autóctonos de nuestra región.
    Salud, José Luis Sáez Sáez.

    ResponElimina